• ontwerp maken den haag webdesign

Vacature grafisch vormgever

Wij zijn een grafisch ontwerpbureau in Den Haag die recht voor de raap is. Wij werken hard, efficient en vol met passie. Wegens drukke periodes kunnen wij altijd grafisch ontwerpers gebuiken die ons team kunnen versterken. Klinkt dit goed? Lees dan verder.

Ben jij de grafisch vormgever die ons doel deelt?

Vormgeving speelt een cruciale rol binnen het bedrijf. Want zeg nou zelf, zou jij wel zaken doen met een bedrijf waarvan de folder er uitziet alsof het door een kind van 3 is gemaakt? Precies, dat dachten wij al. Wij van WebKlaar willen hier dan ook verandering in brengen, ons doel is om zoveel mogelijk bedrijven te voorzien van een offline en online campagne. Alleen hier hebben we wel grafisch vormgevers voor nodig. Denk jij dat jij het in je hebt om ons jonge ambitievolle team bij te staan met het behalen van dit doel? Neem dan vandaag nog contact op met ons om meer te leren over de openstaande vacature voor grafisch vormgever.

WEBKLAAR WEBSITE EN GRAFISCH ONTWERP DOEL
grafisch ontwerp google adwords website laten maken den haag

Onze grafisch vormgever checklist:

  • Ervaring met Photoshop, Illustrator & Indesign

  • Strak met deadlines

  • Volledige passie voor grafisch vormgeving

  • Freelancer

  • Flexibele werker

Een Grafisch ontwerpbureau waarbij we van elkaar leren

Ons doel is om elke ondernemer en onderneming een goede online en offline uitstraling te geven. Voor nu is dat vooral in de stad Den haag, later gaan wij ook op de rest van Nederland focussen. Dit doel kunnen wij halen door elkaar te helpen. De cultuur die wij in WebKlaar willen creëren is elkaar motiveren en elkaar zoveel mogelijk leren. Dit betekent dat wij vaak bellen of afspreken en met elkaar denken aan hoe we beter de klant kunnen helpen. Bij WebKlaar heeft iedereen hetzelfde doel voor ogen en bereiken we dit met elkaars hulp.

webklaar samenwerking
Grafisch ontwerp laten maken logo laten maken den haag

Als freelancer werken bij WebKlaar

Laten we onze zoektocht iets duidelijker maken: wij zijn op zoek naar een grafisch vormgever die op freelancer basis bij ons in dienst wilt komen. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat je als grafisch vormgever goed kan inzien wat de klant voor ogen heeft. Wat voor soort stijl moet de huisstijl worden? Zijn er bepaalde kleuren die de klant echt terug wilt zien? Wilt de klant ook folders laten maken? Al deze vragen komen natuurlijk langs bij het grafisch vormgeven. Je moet het leuk vinden om deel te nemen aan een team met ambitie, een nieuwe lichting webdesigners die het echt eens anders aan wilt pakken. Vormgeven met een frisse kijk is toch veel beter dan zo’n ouderwetse benadering? Vraag vandaag nog meer info aan over de vacature voor grafisch vormgever of kom gewoon eens een keertje langs. Op die manier kan je ook eens zien wie wij van WebKlaar nu eigenlijk zijn en wat wij belangrijk vinden in een grafisch vormgever.

webklaar grafisch ontwerp webdesign

Waarom zijn wij anders?

Wij zijn ten slotte een webdesign & grafisch ontwerpbureau in Den Haag. Maar waarom zijn wij anders? Ten eerste is ieder grafisch ontwerp dat wij afleveren is onlosmakelijk verbonden met de doelen van onze opdrachtgevers. Webdesign is namelijk niet gelimiteerd aan webpagina’s alleen. Daarnaast is onze opdracht als grafisch ontwerpbureau om alleen echt meeslepende en ontwerpen af te leveren die goed werken op ieder platform en elk denkbaar medium dus zowel print als digitaal.

Neem snel contact met ons op

Lijkt het jou wat? Neem gerust contact op. Stuur een mailtje met je CV of bel ons op. Wij gaan graag een keertje met je zitten.

VEEL LEUKER DAN VALLEN EN OPSTAAN: STAAN EN OPVALLEN