Huisstijl laten ontwerpen

Wij van WebKlaar ontwerpen ook jouw complete professionele huisstijl. Hiermee geef je jouw nieuwe onderneming een vliegende start.

logo laten ontwerpen den haag

Enkele huisstijlen die wij voor onze klanten hebben ontworpen

logo laten maken den haag

Het huisstijl ontwerp proces

Voordat wij beginnen met het maken van een huisstijl onderwerpen wij onze klant aan een grondige vragen sessie. Het is voor ons namelijk erg belangrijk dat wij het merk door en door kennen en begrijpen. Ons creatieve team gaat vervolgens met deze informatie aan de slag. Er worden dan fantastische logo’s, huisstijlregels en templates ontworpen voorzien van jouw merk visuals. Uiteraard houden wij bij het ontwerpen van jouw huisstijl ook rekening met de eisen van een (eventuele) toekomstige website.

Allemaal leuk en aardig. Maar wat is nu precies het verschil tussen een merk en de merkidentiteit?

Een merk

Een merk refereert naar het beeld wat mensen hebben bij een bepaald bedrijf, organisatie, product of dienst. Daar hoort ook een emotionele reactie bij. Een merk staat ook voor de interactie die klanten hebben met elkaar als ze over het bedrijf praten. Ook  is het belangrijk hoe die conversatie zich verspreidt. Een merk kan je zien als een aantal verwachtingen, herinneringen, verhalen en relaties. Als je deze samenneemt zal dit bijdragen aan de beslissing om met een bedrijf (of product, dienst, organisatie…) in zee te gaan. Als iemand niet tot een transactie overgaat of over het merk praat, dan bestaat er geen merkwaarde voor die consument.

Een Merkidentiteit

Merkidentiteit beschrijft de visuele middelen die gebruikt worden om een organisatie te vertegenwoordigen. Een identiteit bestaat uit de visuele onderdelen die, samen met een stijlgids, worden gebruikt. Dit is om er voor te zorgen dat de huisstijl van een bedrijf goed wordt gebruikt en samenhang vertoont. Voorbeelden van visuele middelen die wij in Den Haag maken zijn briefpapier, marketingmateriaal, verpakkingen, bewegwijzering, visitekaartjes en flyers. Daarnaast doen wij natuurlijk ook digitale componenten zoals websites en interactieve logo’s.

Wij ontwerpen jouw volledige huisstijl

Je merk bouw je zelf, maar met de merkidentiteit helpen wij je graag. Sterker nog, we kunnen je volledige huisstijl en merkidentiteit ontwerpen. Als je al een logo hebt dan integreren wij dat hierin. Maar staan ook voor je klaar om een fris en pakkend logo voor je te ontwikkelen. Wij bouwen je visuele merkrichtlijnen zodat iedereen in jouw organisatie weet hoe de nieuwe huisstijl toegepast moet worden.

Huisstijl laten ontwerpen

Laat jouw nieuwe huisstijl ontwerpen door Webklaar in Den Haag en bouw aan het succes van je merk.

Bekijk ons alles in 1 pakket

Wij willen dat je uitblinkt op elk vlak! Daarom hebben wij het speciale alles in 1 Webklaar pakket voor jou bedacht. Hierbij leveren we al onze dienst aan jou voor een zeer scherpe prijs. Wil jij een logo laten maken en daarbij een website en gelijk al uitblinken?

WEBKLAAR PAKKET WEBSITE LATEN MAKEN

VEEL LEUKER DAN VALLEN EN OPSTAAN: STAAN EN OPVALLEN