Bierkaart laten ontwerpen

Bij een bierkaart komt heel veel kijken. Naast layout en huisstijl heb je ook nog te maken met wijzigingen gedurende het proces en een heleboel kopjes en tekstjes. Het is daarom ook erg belangrijk dat er goed wordt nagedacht over de bierkaart en deze goed wordt gecontroleerd op eventuele misspellingen. Het ontwerpen van deze bierkaart was een leuke maar ook zeer leerzame ervaring.

Naast dat er een bierkaart wordt ontworpen voor de gast op tafel worden er ook nog andere soorten kaarten gemaakt. De bierkaart is vertaald in 3 talen. Ook is de bierkaart te zien in een website versie waarbij de layout is veranderd en alles onder elkaar staat.

drankkaart laten ontwerpen den haag
Bierkaart laten ontwerpen

Op de voorkant van de bierkaart is een logo ontworpen speciaal voor deze kaart. Dit logo is helemaal op maat gemaakt en in de stijl van een bier etiquette.

Op de achterkant staat een afbeelding van het bier brouwproces waarbij er op maat afbeeldingen zijn aangepast en teksten zijn ingevoegd. Dit is een leuk extraatje op de bierkaart en geeft de gasten extra informatie over het bier

bierkaart ontwerp grafisch ontwerpbureau