Brochure ontwerp voor 123uitlegvideo

Voor 123Uitlegvideo.nl hebbben wij de brochure mogen ontwerpen. Wij hebben gewerkt met  op maat gemaakte afbeeldingen. Ook hebben wij kunnen meedenken over de opzet en inhoud van de tekst. De brochure is geheel in de huisstijl.

Voor meer informatie over het maken van uitlegvideos kijk op:

www.123uitlegvideo.nl

Bedrijfsbrochures

Dit zijn de meest gevraagde brochures. Hierin wordt meestal algemene bedrijfsinformatie gegeven. Wij verzorgen aan de hand van jouw briefing het complete concept ontwerp en de ontwikkeling. Van afstemming met je huisstijl tot layout en drukvoorbereiding.

brochure afb1 ontwerp
Brochure ontwerp den haag

Weet je wat het grootste probleem is wanneer je een product online promoot?

Mensen daadwerkelijk laten begrijpen wat het product inhoudt en wat het doet. Vandaag de dag, heeft men nauwelijks nog een spanningsboog om website content te lezen en te begrijpen wat het desbetreffende bedrijf aanbiedt.

Ze willen direct zien en begrijpen wat er voor hen te winnen valt.
Om die reden creëren wij korte geanimeerde video’s voor op je website, die op een effectieve manier je producten zullen promoten online!

Elke video is speciaal ontworpen om de aandacht van jouw bezoekers te grijpen en vast te houden, om zo uit te kunnen leggen hoe jouw product of service werkt.

Met de door ons ontwikkelde videoscriptformule, zorgen wij voor directe en effectieve promotie naar de klant, waarbij we gebruik maken van geïntegreerde marketing principes.
Het is bewezen dat je met onze video’s de website conversie verhoogt. Tot nu toe zijn al onze klanten het erover eens: een geanimeerde uitlegvideo is een geweldige investering geweest!