Logo ontwerp café de Asplaag

Dit logo ontwerp is speciaal ontworpen voor het café de Asplaag. De Asplaag is een haags begrip als het om kroegen gaat. De nieuwe eigenaren van de Asplaag wilden de bruine kroeg een modern jasje geven. Het café is inmiddels ook een evenementen locatie voor het geven van bijvoorbeeld borrels, verjaardagen, workshops en nog veel meer. Er zijn ook veel leuke thema avonden zoals pubquizen, feesten, BBQ’s en bierproeverijen. De Asplaag beschikt over de leukste barmannen en de lekkerste speciaal bieren.

Ze waren opzoek naar een logo waarbij de oude fabriek, waar de naam van de Asplaag vandaan komt. Vandaar dat het team van WebKlaar de oude fabriek achter de Asplaag in het logo heeft gebruikt. De klant was erg tevreden met het mooie logo als resultaat.

http://asplaag.nl

Een logo dat tijdloos blijft!

Het laten ontwerpen van een logo is misschien wel de belangrijkste stap die je als bedrijf kunt maken. Dit komt voornamelijk door het feit dat het logo op vele manieren aan het publiek zal worden gebracht. Zo staat een logo niet alleen op de website. Je vind hem ook terug op de facturen en op de folders die door het bedrijf gegeven worden. Echter ben je normaal gesproken erg veel geld kwijt voor het laten maken van een logo. Voor veel bedrijven is dit dan ook altijd een te grote stap. WebKlaar wilt dat dit voorkomen. Bij ons kan je dan ook voor weinig geld een logo laten ontwerpen!

De Asplaag logo ontwerp