Flyer ontwerp café de Asplaag

Deze flyer is speciaal ontworpen voorde opening van het café de Asplaag. De Asplaag is een haags begrip als het om kroegen gaat. De nieuwe eigenaren van de Asplaag wilden de bruine kroeg een modern jasje geven. Het café is inmiddels ook een evenementen locatie voor het geven van bijvoorbeeld borrels, verjaardagen, workshops en nog veel meer. Er zijn ook veel leuke thema avonden zoals pubquizen, feesten, BBQ’s en bierproeverijen. De Asplaag beschikt over de leukste barmannen en de lekkerste speciaal bieren.

WebKlaar heeft de oude fabriek achter de Asplaag in  de flyer heeft gebruikt. De klant was erg tevreden met de flyer als resultaat.

http://asplaag.nl

Ontwerp een pakkende flyer op maat!

Flyers. Deze stukjes tastbare publiciteit zijn ook in dit digitale tijdperk nog steeds een vitaal element van een sterke promotiecampagne. En gecombineerd met een goed doordachte digitale marketingstrategie brengt jouw flyer veel verkeer naar je website en onderneming. Je bent dus slim bezig als je door ons je flyer wilt laten ontwerpen. WebKlaar ontwerpt vanuit de studio in Den Haag het ontwerp die jouw marketingcampagne succesvol zal maken.

De Asplaag Flyer ontwerp