Reality Events logo ontwerp

Dit logo ontwerp is speciaal ontworpen voor het het evenementenbureau Reality Events. Reality biedt verschillende activiteiten, workshops en tochten aan en focust zich vooral op Kijkduin en Scheveningen. De doelgroepen zijn bedrijfsuitjes, vrijgezellefeesten, familiedagen en sportdagen.

Ze waren opzoek naar een logo wat eruit spat en waarbij hun diensten, namelijk het verzorgen van dagjes uit naar voren zou komen. Vandaar dat het team van WebKlaar deze kleur heeft gebruikt. De klant was erg tevreden met het mooie logo als resultaat.

https://realityevents.nl

Een logo dat tijdloos blijft!

Het laten ontwerpen van een logo is misschien wel de belangrijkste stap die je als bedrijf kunt maken. Dit komt voornamelijk door het feit dat het logo op vele manieren aan het publiek zal worden gebracht. Zo staat een logo niet alleen op de website. Je vind hem ook terug op de facturen en op de folders die door het bedrijf gegeven worden. Echter ben je normaal gesproken erg veel geld kwijt voor het laten maken van een logo. Voor veel bedrijven is dit dan ook altijd een te grote stap. WebKlaar wilt dat dit voorkomen. Bij ons kan je dan ook voor weinig geld een logo laten ontwerpen!

realityevents logo ontwerp