Menukaart laten ontwerpen

menukaart laten ontwerpen webklaar

Bij een menukaart komt heel veel kijken. Naast layout en huisstijl heb je ook nog te maken met wijzigingen gedurende het proces en een heleboel kopjes en tekstjes. Het is daarom ook erg belangrijk dat er goed wordt nagedacht over de menukaart en deze goed wordt gecontroleerd op eventuele misspellingen. Het ontwerpen van deze menukaart was een leuke maar ook zeer leerzame ervaring.

Naast dat er een menukaart wordt ontworpen voor de gast op tafel worden er ook nog andere soorten kaarten gemaakt. De menukaart is vertaald in 3 talen. Ook is de menukaart te zien in een website versie waarbij de layout is veranderd en alles onder elkaar staat. Ten slotte is er ook nog een versie waar de menukaart als een grote banner is uitgeprint en aan het strand pad is geplaats voor de voorbij lopende gasten.

Wij zijn een grafisch ontwerpbureau in Den Haag. Maar waarom zijn wij anders? Ieder grafisch ontwerp dat wij afleveren is onlosmakelijk verbonden met de doelen van onze opdrachtgevers. Grafisch ontwerp is nou eenmaal niet gelimiteerd aan webpagina’s alleen. Het is onze opdracht als grafisch ontwerpbureau om alleen echt meeslepende en ontwerpen af te leveren die goed werken op ieder platform en elk denkbaar medium. Of dit nu print is of digitaal, wij zijn het grafische bureau waar je naar zoekt.

Menukaart ontwerp Webklaar
menukaart ontwerp webklaar den haag