Vacature webdesigner

Wij zijn een webdesignbureau in Den Haag die recht voor de raap is. Wij werken hard, efficient en vol met passie. Wegens drukke periodes kunnen wij altijd webdesigners gebuiken die ons team kunnen versterken. Klinkt dit goed? Lees dan verder.

grafisch ontwerp google adwords website laten maken den haag

Onze webdesigner Checklist:

  • Ervaring met WordPress

  • Ervaring met het Divi Thema is gewenst

  • Volledige passie voor webdesigning

  • Freelancer

  • Flexibele werker

Een webdesignbureau waarbij we van elkaar leren

Ons doel is om elke ondernemer en onderneming een goede online en offline uitstraling te geven. Voor nu is dat vooral in de stad Den haag, later gaan wij ook op de rest van Nederland focussen. Dit doel kunnen wij halen door elkaar te helpen. De cultuur die wij in WebKlaar willen creëren is elkaar motiveren en elkaar zoveel mogelijk leren. Dit betekent dat wij vaak bellen of afspreken en met elkaar denken aan hoe we beter de klant kunnen helpen. Bij WebKlaar heeft iedereen hetzelfde doel voor ogen en bereiken we dit met elkaars hulp.

webklaar samenwerking
Grafisch ontwerp laten maken logo laten maken den haag

Als freelancer werken bij WebKlaar

Je zou als webdesigner op een freelance basis werken bij WebKlaar. Groot voordeel is natuurlijk dat je hierdoor veel meer vrijheid behoudt, dit is vaak de grootste reden dat mensen voor zichzelf beginnen te werken. Ben jij dus niet zo van de 9 tot 5 mentaliteit maar vind jij webdesign wel het mooiste wat er bestaat dan ben jij precies de persoon die we zoeken. Neem een kijkje op de site om te zien waar wij van WebKlaar nu eigenlijk voor staan en bekijk of je bij ons team past. Of bel natuurlijk even om langs te komen voor een afspraak, face to face is toch wat handiger dan een belletje. WebKlaar is een jong team met veel ambitie, ons doel is om ieder bedrijf in staat te stellen om topcontent te leveren voor de klant. Een bedrijf kan immers niet met een slechte website, maar dit hoeven we jou als (toekomstig) webdesigner natuurlijk niet te vertellen!

Neem snel contact met ons op

Lijkt het jou wat? Neem gerust contact op. Stuur een mailtje met je CV of bel ons op. Wij gaan graag een keertje met je zitten.

VEEL LEUKER DAN VALLEN EN OPSTAAN: STAAN EN OPVALLEN