Onze werkwijze

Alles tot in de puntjes geregeld!

Wij nemen je het moeilijke werk uit handen

Alleen samen met jou kunnen we de website realiseren. jij kent je markt, je bedrijf en je klanten  namelijk een stuk beter dan wij. Daarom sturen we je van te voren een makkelijk aanleverdocument. In dit document vragen we je om informatie, teksten en wensen voor de website in te vullen. Aan de hand van deze informatie gaan wij aan de slag om de perfecte  website of grafisch ontwerp voor jou te bouwen.

logo ontwerp laten maken den haag
Webklaa webshop onderhoud

Jij hebt geen tijd voor gedoe

Je bent Ondernemer, hierdoor heb je het veel te druk met van alles en nog wat en dan begrijpen wij ook. Daarom verzorgen wij je complete website tot in de puntjes. Het enige dat we van jou nodig hebben zijn de teksten om de pagina’s mee te vullen en een goed logo om de correcte kleueren in te stellen. Heb je ook hier geen tijd voor? Dit kunnen we als extra service ook voor je doen (vraag hiervoor een offerte aan).

HET 5 STAPPEN PLAN

Stap 1: Het aanleveren van teksten, logo en fotomateriaal

Nadat je ons voorstel hebt geaccepteerd, ontvang je een makkelijk aanleverdocument waarin je eenvoudig de teksten voor je website kan invullen. Hier geen tijd voor? Als extra service schrijven wij de teksten voor je. Ook vragen we je naar je social media pagina’s, zodat we je website kunnen linken aan je facebook, twitter, linkedin etc. ook leggen we je uit hoe je je logo en fotomateriaal kan aanleveren. heb je geen foto’s? dan verzorgen wij professioneel fotomateriaal.

Stap 2: Wij bouwen een eerste versie

Na het aanleveren van teksten nemen we contact met je op om het gewenste design door te nemen. Samen met de websitedesigner kun je de designmogelijkheden doornemen en bepalen jullie samen welk desgin als uitgangspunt voor je nieuwe website wordt gebruikt. Hierbij kan je zelf aangeven wat voor foto’s en kleuren je in de website wilt terugzien. Aan de hand van dit materiaal en deze informatie gaat de webdesigner de website bouwen exact zoals jij die voor ogen hebt.

Stap 3: Evaluatie en controleronde

Je wilt natuurlijk de website zelf goedkeuren voordat we hem voor je online zetten. Daarom ontvang je binnen een week een preview van je nieuwe website. Dit is een volledig werkende versie van je website. Je kunt hiermee het design, het menu, de structuur en de werking van de functionaliteiten zoals een formulier uitgebreid testen.

Stap 4: definitieve website de lucht in

Nadat eventuele correcties en veranderingen op jouw verzoek zijn doorgevoerd en je écht 100% tevreden bent over het resultaat, gaat de website de lucht in. We koppelen jouw, huidige of nieuwe, domeinnaam aan de nieuwe website en stellen eventueel e-mailadressen voor je in. geen stress en geen zorgen. overal wordt voor gezorgd.

Nadat we eventuele correcties op jouw verzoek hebben doorgevoerd en je hebt aangegeven 100% tevreden te zijn over het resultaat zetten we de website online. Hierbij koppelen we jouw (huidige) domeinnaam aan de nieuwe website en stellen we indien nodig (nieuwe) e-mailadressen voor je in. Geen zorgen. Alles wordt voor je verzorgd.

WEBKLAAR WEBSITE EN GRAFISCH ONTWERP DOEL

Ook na levering blijven we je helpen

Wanneer je website online gaat ontvang je van ons je gebruikersnaam en wachtwoord voor het beheersysteem. Hiermee kan je vanaf elke PC of tablet op je website inloggen en de inhoud aanpassen. Ook sturen we je een handleiding en beschik je over een online handleiding in je CMS. Kom je er nog niet uit of heb je hulp nodig? Je kunt on om gratis advies en/of hulp vragen via chat, e-mail en telefoon.